“Söylenecek Çok Söz, Yapılacak Çok İş Var!”

1
103

riyad kırmızıoğlu2Kırmızıoğlu, Devlet Memurluğundan İstifa Etti, Sahaya İndi…

Devlet Memurluğundan istifasını vermesinin ardından Milletvekili aday adaylığını, Sarıseki’de gerçekleştirilen bir toplantıyla kamuoyuna duyuran Dr. Riyat Kırmızıoğlu; “Bu ülkede söylenecek çok söz, yapılacak çok iş var!” diyerek aday olma yönündeki kararlılığını da dile getirdi.

‘Artık halkımızla buluşma zamanıdır’ diyerek sahaya inen ve ilk toplantısını Sarıseki’de yapan Dr. Riyat Kırmızıoğlu, yaklaşık 500 kişilik bir topluluk önünde gerçekleştirilen etkinlikte aday adaylığını kamuoyuna duyurdu.

Sarıseki’deki bu toplantının ardından aday adaylığı sürecine başlayan Dr. Riyat Kırmızıoğlu, ilk ziyaretini de İskenderun Gazetesine gerçekleştirdi. Gazetemiz idarehanesine gelerek Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Edip Terbiyeli ile görüş alışverişinde bulunan Kırmızıoğlu, açıklamalarında CHP kadrolarının daha başka bir Türkiye için çalıştığına da vurgu yaptı.

riyad kırmızıoğlu3

İlk adımı Sarıseki’de güzel bir organizasyonla attığına işaret eden Kırmızıoğlu; “Düzenlenen bu etkinliğin organizasyonunu biz değil, bu yola gönül vermiş Sarıseki’nin CHP’li gençleri yapmıştır. Milletvekili adayı olma kararlığımızı önceki akşam yoğun bir katılımla gerçekleşen bu toplantıyla herkese gösterdik. İstifa sürecimin ardından Cumartesi günü saat 13.30’da İskenderun İlçe Teşkilat binasında bir toplantı yapacağım.

Burada yapacağım açıklamalarda, AKP iktidarının sona yaklaştığının şifrelerini de vereceğim. Bu ülkenin kaynaklarının, ülke insanlarının daha refah ve huzur içinde yaşamasına bir hayli yeteceğini dile getireceğim. Bu ülkede yoksulluğun kader olmadığını, CHP Kadrolarının daha başka bir Türkiye için nasıl hazırlandığını, partili dostlarımızla paylaşacağım. Bu ülkede söylenecek çok söz, yapılacak çok iş var! Artık hiç durmadan, verdiğimiz sözleri ve iddia ettiklerimizi, iktidara gelip yapma zamanıdır” diyerek partisi adına iddialı konuştu.

riyad kırmızıoğlu4

Adayların Belirlenmesinde Üyelerin Katkısı Olmalı…

Hatay’da adayların ön seçimle belirlenmesi gerektiğine de işaret eden Kırmızıoğlu; “Genel Merkezimizin ilimizdeki adayları önseçimle belirleme kararlılığı bizleri sevindiriyor. Önseçim yönteminin uygulanmasıyla tabandaki hareketliliğin, partimizin başarısını artıracağını düşünüyorum. Hatay’daki milletvekili adaylarının belirlenmesinde sadece ve sadece üyelerin katkısı olmalıdır! Genel Merkezin herhangi bir müdahalesinin veya kontenjan adı altında ilimiz dışından isimlerin listeye girmelerinin kabul görmeyeceğini düşünüyorum. Bizim için her ne olursa olsun önemli olan, partimizin başarısının artırılması yolunda diğer aday arkadaşlarımla el ele, olum omza, dargınlık yaşamadan çalışmak olmalıdır” diye konuştu.

riyad kırmızıoğlu5

1 YORUM

  1. Yolunuz açık olsun halk adamı halkın sevgilisi Dr. Riyat bey.Emekten emekçiden yana olan,ezilenlerden yana olan sevgili dost.Yolun aydınlık açık olsun.Tüm halkımız seninle.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here