Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni Yapıldı

0
408

mkü-görev değişikliğiMustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yakup Bulut başarılı bir şekilde yürüttüğü müdürlük görevini düzenlenen törenle Doç. Dr. Halil Demirer’e devretti.

Törende konuşan MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Mustafa Kemal Üniversitesi’nde birimler arasında bir yarış olduğunu ve bu yarışın da üniversitedeki bilimsel çıtayı her geçen gün daha da yukarılara çıkarttığını vurguladı. Şu andaki yöneticilerin göstermiş oldukları bu gayretlerin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Rektör Güder, Sosyal Bilimler Enstitüsü’ndeki bu değişikliğin ise bir bayrak yarışı olduğuna işaret etti.

Görevini Doç. Dr. Halil Demirer’e devreden Prof. Dr. Yakup Bulut ise, üniversitede son yıllarda büyük bir ivme kazanan bilimsel yarışta kendilerine düşen sorumlukları yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek taşıdıkları bayrağın daha da yukarılara çıkarılacağı olan inancını dile getirdi.

Öte yandan Enstitü Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Yrd. Doç. Dr. Ahmet Balcı ise görevini Yard. Doç. Dr. Kemal Zeki Zorbaz ile Yrd. Doç. Dr. Işıl Işık Bostancı’ya devretti. Devir teslim töreni çiçek ve plaket takdimleriyle sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here