Sorumluluklarımızı En İyi Şekilde Yerine Getirmeliyiz!

0
42

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı İskenderun’da Yapıldı

İl İdare Şube Başkanları toplantısı Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz başkanlığında, İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda düzenlendi. Kamu kurumlarınca ilçemizde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan hizmetlerin ele alındığı toplantıya, Vali Lekesiz’in yanı sıra İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, 2012 yılı faaliyetleri ve 2013 yılı hedeflerini slayt desteğiyle paylaştığı toplantıda, katılımcılar beklentilerini ifade etti ve talepler dinlendi.

Toplantıda konuşan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, halkla kaynaşmak, fikirlerini almak, beraber ve birlikte olmanın katılımcı demokrasinin en önemli öğelerinden biri olduğunu vurgulayarak, “Bu toplantılar gerçekten önemli” dedi.

Toplantıya başkanlık eden Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz ise sorumlulukların yerine getirilmesi konusundaki hassasiyetini dile getirerek; “Devletimizin tesis ettiği huzur ve güven ortamı içerisinde, kardeşlik hukuku ve sevginin verdiği güçle bir aradayız. Dünya şartlarının hepimizin yakından takip ettiği gibi tarihin hiçbir döneminde olmadığı gibi hızla değiştiği bir dünyada ve gündemin her an yenilendiği günümüz dünyasında sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmek, ilimizin kalkınmasına katkı sağlamanın çabası, çalışması içinde bu zamana kadar yaptığımız gibi hep beraber olmaya çalışacağız. 2012 yılını geride bıraktık, 2013 yılının henüz başlarındayız. 2013 yılının ilimiz ve ülkemiz için daha başarılı ve mutlu bir yıl olmasını diliyorum” diye konuştu.

Geniş katılımlı toplantıda, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, 2012 yılında yapılan faaliyetleri ve 2013 yılı hedeflerini paylaştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here