Soner, Voleybol Hatay İl Temsilciliğine Yeniden Seçildi

0
131

81 ilde faaliyet yürütmekte olan Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), voleybol il temsilcilerini belirledi. Hatay’da uzun süre Voleybol temsilciliği yapan Mustafa Kemal Soner, yeniden Hatay il temsilcisi seçildi.

Voleybolun gelişmesini sağlamak, voleybol ile ilgili kişi ve kuruluşlarla uyumlu çalışmak üzere fahri olarak görev yapan voleybol il temsilciliği görevini yönetecek 81 il temsilcisi seçildi. İlimizde uzun yıllar Voleybol temsilcilik görevi üstlenen Mustafa Kemal Soner yeniden Hatay ili temsilcisi seçildi.

İl Temsilcileri, illerdeki voleybol faaliyetlerini geliştirmek, salon/plaj voleybolunun sevilip yaygınlaşması için planlı çalışmalar yapmak, federasyonun görevlerine uyumlu olarak illerindeki spor faaliyetlerini yürütmek ve yürütülmesini izleyip, denetlemek için çaba sarf ediyor.

İl Tertip Komitesinin toplantılarına da katılmak yükümlüğünde bulunan temsilciler, İl Hakem Kuruluna Başkanlık etmek, TVF Voleybol Hakemliği Talimatı ile verilen görevleri yerine getirmek, ilinde voleybol faaliyetleri içinde yer alan tüm antrenör, hakem ve gözlemci gibi spor elemanlarının eğitim hizmetlerini Federasyon ile işbirliği yaparak programlamak ve yürütmek görevlerini de sürdürüyorlar.

Temsilciler ayrıca, voleybol dalında ihtisas kulüplerinin kurulmasını, kurulmuş kulüplerin Voleybol faaliyetlerine katılmasını sağlamak, Voleybol faaliyetlerinde görev alan tüm görevlilerin kayıtlarının tutulmasını sağlamak üzere İl Müdürlüğü ile işbirliği yapmak, illerinde lisanslı voleybolcu, antrenör ve  hakem sayısının artmasına yönelik çalışmalar da yapacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here