Son Söz Gazetesi ve Pers Ajans’ın Kuruluş Yıl Dönümlerine Mütevazı Kutlama!

0
142

sonsöz-persajans1Son Söz Gazetesi ve Pers Ajans’ın kuruluş yıl dönümleri, ortaklaşa düzenlenen mütevazı bir kokteyl ile kutlandı.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen kokteyle, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Osmaniye Vali Yardımcısı Mehmet Öz, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, Arsuz Belediye Başkanı Fuat Süme, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, Telekom Müdürü Metin Kördemir, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmuz Aslan, siyasi partilerin temsilcileri, Belediye Başkan adayları, iş adamları ve gazeteciler katıldı.

Sizi En İyi Biz Tanıtırız!

Davetlilere, Son Söz Gazetesi ve Pers Ajans’ın tanıtım filmlerinin izletildiği kokteylde bir konuşma yapan Pers Ajans Sahibi Ahmet Seher, ajansın faaliyet alanları ile ilgili bilgiler vererek; “Pers Ajans İskenderun’da prodüksiyon sektöründe emin adımlarla yoluna devam ediyor. Bugüne kadar 50’yi aşkın firmanın tanıtım filminin yapımını başarıyla tamamlayan ajansımız bu sayede İskenderun’un dışa bağımlılığının önüne geçmiş oldu. İskenderun’da özel sektör kurum kuruluşlar ve sivil toplum örgütlerinin kurumsallığını tamamlamaları adına önemli bir ihtiyaç olan tanıtım filmlerini ‘Sizi en iyi biz tanıtırız’ sloganıyla yapmakta olan ajansımız emin adımlarla yoluna devam edecektir. Sizlerle güçlüyüz” dedi.

sonsöz-persajans2

Sonsöz Gazetesi Genel Yayanı Yönetmeni Veysel Cıncık ise konuşmasında, yerel medyanın günümüzdeki konumu ve sıkıntılarına değinerek; “Gazetecilik zor zanaat demeyeceğim. Çünkü teknoloji öylesine gelişti ki, araştırmacı gazetecilik rafa kaldırılıp, masa başı gazetecilik yaygınlaşmaya başladı. Gazete çıkartmak için her hangi bir ön koşul aranmadığı için, isteyen gazete çıkartabiliyor ve gazeteci oluyor. Bu da mesleğimizin saygınlığını zedeliyor. Tek hedefim, Hatay bölgesini kapsayacak günlük renkli bir gazete çıkartmak. Güven ve desteğiniz ile istikrarlı yükselişimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ise yaptığı konuşmada basının demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğuna vurgu yaparak, basın emekçilerine gerçek manada sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here