Sokak Hayvanlarını Koruma Derneğinden Yılsonu Etkinliği

0
103

sokak hayvanları2İskenderun Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği, Primemall İskenderun Alışveriş Merkezi Sergi Salonu’nda bir etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek de katıldı.

Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Civelek; “Hayvanı sevmeyen insanı sevemez, doğayı sevmeyen insanı sevemez. Hayvanlar da bizler kadar doğada yaşamaya hak sahibidir. Elimizden geldiğince onların yaşamını sürdürmesine çalışmalıyız. Belediye olarak köpeklerimiz için çalışmalar yaptık ve yapacağız. Sizi de yaptığınız çalışmalardan dolayı kutluyorum” dedi.

sokak hayvanları3

Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’e, yaptığı çalışmalardan ve destekten dolayı teşekkür eden İskenderun Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Başkanı Fato Özdemir; “Siz bize her zaman destek verdiniz. Destekleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Sağolun, var olun” diye konuştu.

Eski, kullanılmayan ve atılan malzemelerin, düzenlenen etkinlikle değerlendirildiğini belirten Dernek Başkanı Fato Özdemir, yapılan çalışmanın doğaya da katkısı olduğunu ifade etti.

İskenderun Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Başkanı Fato Özdemir, etkinliğin 28-29 Aralık tarihlerinde olmak üzere iki gün süreli düzenlendiğini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here