“Siyaset Yapmaya Değil Başsağlığı Dilemeye Geldim”

0
61

kılıçdaroğlu reyhanlı1CHP Lideri Kılıçdaroğlu Reyhanlı’daydı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün öğlen saatlerinde Reyhanlı’da bombalı saldırının gerçekleştiği yerde incelemelerde bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Emre Ülker Tarhan ve diğer partililerle öncelikle ilk patlamanın yaşandığı Belediye Sarayı önüne giderek, burada incelemelerde bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’yi de ziyaret etti.

Başkan Şanverdi, belediye girişinde Kılıçdaroğlu’ndan birlik ve beraberlik mesajı vererek insanları telkin etmesini istedi. Bu amaçla ilçeye geldiğini söyleyen Kılıçdaroğlu; “Her zaman birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Özellikle Hatay’ın buna ihtiyacı vardır” dedi.

Belediye ziyareti sırasında yaşanan izdiham nedeniyle Kılıçdaroğlu, kendisini izleyen gazetecilere dönerek; “Ben buraya siyaset yapmaya gelmedim. Ben Reyhanlı halkına baş sağlığı dilemeye geldim. Onlara geçmiş olsun dileklerimi iletmeye geldim. İzin verirseniz halkla buluşmak, onlara merhaba demek istiyorum. Bugün siyaset günü değil, acıları var. Acılar çok taze. Onun için sizden özellikle istirham ediyorum. Benim halkla buluşmama müsaade edin” diye konuştu.

kılıçdaroğlu reyhanlı2

Daha sonra yürüyerek ikinci patlamanın meydana geldiği postane binası önüne gelerek burada da incelemelerde bulunan Kılıçdaroğlu, yakınlarından haber alamadıklarını söyleyen bazı kişilerin taleplerini dinledi. Burada da saldırıyla ilgili bilgiler alan Kılıçdaroğlu, daha sonra patlamada hayatını kaybeden vatandaşların ailelerini ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

İlk olarak Azize Yumuşak ve Tahir Yumuşak’ın aileleriyle görüşen Kılıçdaroğlu, daha sonra da bir başka saldırı kurbanı Yusuf İşgör’ün taziye çadırına geldi. Burada İşgör’ün ağabeyi Fatih İşgör’e başsağlığı dileyen Kılıçdaroğlu, daha sonra ilçeden ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here