Siyaset Akademisi 1.leri Plaketlerini Başbakanın Elinden Aldı

0
186

Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı tarafından 6 haftalık bir eğitim süreci sonucunda tamamlanan Siyaset Akademisi Sınavı’nda 1. olan işadamı ve Ak Parti İskenderun İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Dönmez ve Siyaset Akademisi Koordinatörü Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Tanıtım ve Medya Başkanı Ercan Aflaz’a, düzenlenen törenle plaket verildi.

Genel Merkezde düzenlenen törene bakanlar, milletvekilleri, il, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Yüzlerce kişinin katıldığı törende İskenderun’dan Ak Parti İskenderun İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Dönmez ve Siyaset Akademisi Koordinatörü Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Tanıtım ve Medya Başkanı Ercan Aflaz plaketlerini, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldılar. İskenderun’da başarılı bir şekilde yürütülen Siyaset Akademisi’nde parti teşkilatını tebrik eden Başbakan Erdoğan, aynı başarının devam etmesi temennilerinde bulundu.

“Emeği Geçenlere Teşekkürler”

Ödül töreni sonrasında açıklama yapan Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Tanıtım ve Medya Başkanı Ercan Aflaz, Ak Partili olmayan birçok vatandaşın bile Siyaset Akademisi’ne ilgi gösterdiğini belirtti. Aflaz; “AK Parti İlçe Teşkilatı olarak İskenderun’da başlatmış olduğumuz Lider Türkiye 3 konulu Siyaset Akademimizin 6 hafta boyunca eğitimlerini sürdürdük. Akademiye çok sayıda akademisyen ve kişisel gelişim uzmanı katıldı. 6 Haftalık bu eğitim sürecinden sonra Türkiye geneli bir sınav yaptık. Bu sınav sonucunda genel merkezimizin AK Parti AR-GE Başkanlığı tarafından değerlendirmeleri sonucunda İskenderun’da Siyaset Akademisi birincisi Mehmet Dönmez olarak belirlenmiştir. Bu başarısından dolayı Mehmet Dönmez’i de tebrik ediyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here