“Hükümetimiz Hiçbir İşi Rastgele Yapmıyor”

0
53

Vekil Karasayar, Eğitim Bir-Sen Yeni Yönetimini Ziyaret Etti…

Önceki yönetimin şube olmamalarından dolayı tepki amaçlı istifasının ardından Mehmet Altay başkanlığında yeniden oluşturulan Eğitim Bir Sen İskenderun temsilciliğini ziyaret eden Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi. Vekil Karasayar, Ak Parti olarak öğretmenlerin kendileri için farklı bir yere sahip olduklarını, anne ve babadan sonra elleri öpülecek kişiler olduğunu belirtti.

Ak Parti İskenderun İlçe yönetimi ile birlikte Eğitim Bir Sen İskenderun Temsilciliğini ziyaret eden Milletvekili Orhan Karasayar, her zaman için eğitimin ve öğretmenin yanında olduklarını söyledi. Sendika Başkanı Mehmet Altay, gerçekleştirilen bu ziyaretten dolayı onur duyduklarını ifade ederek, “Bizler üyelerimizden başlayarak eğitim camiasında yaşanan sıkıntıları üst mercilere taşıyan bir köprü vazifesi üstleniyoruz. Vekilimizin bu ziyareti ile bu sıkıntıları şuan bire bir anlatacak olmamızdan dolayı da çok mutluyuz” dedi ve şube olma konusundaki kararlılıklarının devam ettiğinin de altını çizdi.

Sendikanın yeni yönetimine başarılar dileyen Vekil Karasayar, “Sendikanız her zaman için eğitim kalitesini yükseltme çabası içerisinde olmuştur. Öğretmenlik en meşakkatli bir meslektir. Ülkenin geleceği için vasıflı insanlar yetiştiriyorsunuz. Biz hükümet olarak, derslere kendi branşında öğretmenlerin girmesi amacı içerisindeyiz” diye konuştu. Vekil Karasayar, hükümetin hiçbir işi rast gele yapmadığının altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here