SHD İskenderun Temsilcisi Akbay; “Sorunlar Dağ Gibi!”

0
36

Sosyal Haklar Derneği (SHD) İskenderun Temsilciliği, 6 Şubat depremlerinin ardından ilimiz Hatay’daki sorunların giderilmesi hususunda çalışmalarını aralıksız ve istisnasız sürdürüyor. SHD İskenderun Temsilcisi Avukat Bülent Akbay, Hatay’daki sorunların ve sıkıntıların hala devam ettiğini ve bu sorunların dağ gibi olduğunu savundu.

Dernek olarak Hatay’ın birçok ilçesinde yerinde inceleme ve değerlendirmeler yaptıklarına bunun yanı sıra ellerinden geldiğince yardım paketleri dağıttıklarına işaret eden avukat Akbay; “Sosyal Haklar Derneği (SHD) olarak kimsesizlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Ancak Hatay’da sorunlar inanın dağ gibi. Bunu herkes bilmeli” diye konuştu.

Yaptıkları ziyaretlerde bazı ailelerin yaşam koşullarının içler acısı olduğuna da işaret eden Bülent Akbay, ziyaretler esnasında ihtiyacı olan ailelere hijyen ve gıda yardımı yapıldığını, çocuklar için çocuk bezi ve bakım malzemeleri dağıttıklarını belirtti. Bazı ailelerin çadır ortamında elverişsiz koşullarda yaşadığının görüldüğünü de kaydetti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here