Seyfi Dingil; “Esnaflarımızın Görüş ve Önerilerini Alıyoruz”

0
104

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Esnaflarımızın Görüş ve Önerilerini Alıyoruz”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çarşı esnafını ziyaret ederek onların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi ve bol kazançlar diledi.

Belediyenin çalışmaları hakkında da esnaflara bilgi veren Başkan Seyfi Dingil, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet ederek, belediyenin çalışmaları hakkında görüşlerini aldı.

Esnafın ve vatandaşların görüş ve taleplerini büyük önem verdiklerini anlatan Başkan Dingil; “Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden ötürü memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz.

Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle İskenderun’u geleceğe hazırlıyoruz. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek İskenderun’u yaşanabilir bir şehir haline getirmenin gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Hizmetlerin aksamadan devam edeceğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek. İskenderun gelişmesi ve kalkınması noktasından esnaflarımızdan, vatandaşlarımızdan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden görüş ve önerileri alıyoruz. Halka hizmet noktasında sürekli kurumlarımız ile iletişim halindeyiz” diye konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here