“Şehrin Ekonomisini Canlandırmaya Geliyoruz”

0
309

akp ziyaret3Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil Gazetemizi Ziyaret Etti…

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, gazetemiz idarehanesine gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde İskenderun ile ilgili bazı düşüncelerini dile getirdi. Ak Parti ile seçimlerden sonra yeni İskenderun’a herkesin hazırlıklı olmasını isteyen Dingil, bilimsel projelerle bu göreve talip olduğunu belirtti.

Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti İlçe Teşkilatı, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Bekbele Belediye Başkanı Bestami Bilgili ve il genel meclis üyesi Emin Dönmez ve çok sayıda partili ile birlikte gazetemizi ziyaret eden İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, burada Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ve Genel Yayın Yönetmenimiz Semir Bağırsakçı ile bir müddet seçim ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

akp ziyaret4

İskenderun ve Arsuz’un seçimlerden sonra Ak Parti’nin yerel iktidarı ile birlikte uçacağını söyleyen Vekil Karasayar, hep birlikte bunu başaracaklarını belirtti.

Seçim çalışmaları çerçevesinde öncelikle basın kuruluşlarını ziyaret ettiklerini söyleyen Belediye Başkan Adayı Dingil ise; “İskenderun için çok projelerimiz var. Bu konuda bir iki gün içinde ayrıca bir sunum yapacağız. Bilimsel projelerle geliyoruz. Bu projelerimizden birisi de karayollarının yeri ile ilgili! Bu araziyi milli parka dönüştürüp, kültür ve sosyal donatılarla güzelleştireceğiz. Feyezan kanalının ıslahı, trafik ve otopark sorunu gibi konular da projelerimiz arasında yer almaktadır. Biz asfalt belediyeciliği değil, hizmet belediyeciliği yapmaya geliyoruz. Vatandaşın hayat standartlarını yükseltmeye, şehrin ekonomisini canlandırmaya geliyoruz” dedi.

akp ziyaret5

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, seçim çalışmalarında Ak Parti Adayı Seyfi Dingil’e başarılar dilerken, İskenderun için en hayırlı olacak adayın belediye başkanı olması temennisinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here