Şehmus Aslan, “Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Oldu

0
300

agf yönetimi1Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF)’nun birinci olağan Genel Kurul toplantısı Antalya’da yapıldı. AGF Genel Başkanlığı’na Mevlüt Yeni oy birliği ile seçilirken, Genel Başkan Yardımcılığına da İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Şehmuz Aslan seçildi.

Antalya Delfin Palace Otel’de gerçekleşen Genel Kurul’a, Akdeniz Bölgesindeki üye Cemiyetin başkan ve delegeleri katıldı. Antalya, Isparta, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, İskenderun cemiyetlerinin katılımlarıyla kurulan AGF Kurucu Genel Başkanı ve aynı zamanda Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, federasyon kuruluş çalışmalarıyla ilgili genel kurula bilgi verdi. Daha sonra seçimlere geçildi ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanlığına, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni oy birliği ile seçildi.

Y. Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abid Vanlı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan ve Abdülkadir Kalender oybirliği ile yönetime seçildiler. Yapılan görev bölümünde de İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı oldu.

Federasyonun Denetim Kuruluna ise İdris Taş, Yunus Özler, Ufuk Aktuğ, Onur Kuruluna Haşmet Öyken, Hamit Saçar, Nihat Mazmanoğlu seçilirken, AGF’nin Yüksek İstişare Kuruluna da Faruk Aktemur, Bostan Yılmaz, M. Hanifi Temizyürek, L.Taner Deniz, Nasuh Özkan oybirliği ile seçildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here