Şehit Polis Arslan, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

0
285

şehit polis5Bitlis-Diyarbakır karayolundaki polis kontrol noktasına düzenlenen saldırıya müdahale için giden zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit düşen 3 özel harekât polisinden biri olan İskenderunlu Mustafa Arslan, düzenlenen cenaze töreninin ardından Cumartesi günü toprağa verildi. Arslan’ın yakınları tören sırasında fenalık geçirdi.

Bitlis-Diyarbakır karayolu Arıcılık mevkisindeki polis kontrol noktasına gece saatlerinde teröristlerce roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırının ardından bölgeye takviye olarak giden özel harekât polislerinin içinde bulunduğu zırhlı araçlardan birinin devrildi. Aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada Eyüp Emre Kan ve Fatih Sağır ile birlikte Mustafa Arslan’da şehit düştü.

şehit polis6

Şehit polis Arslan’ın naaşı, Bitlis’te düzenlenen törenin ardından İskenderun’a gönderilirken, önce evine getirilen Arslan’ın naşı daha sonra Kaptanpaşa Camiine getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Arslan’ın yakınlarının fenalık geçirdiği cenaze törenine, Milletvekilleri Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu ve Şefik Çirkin’in yanı sıra protokol üyeleri, askeri ve mülkü erkan ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here