Sedat Uysal Başkanlığı Bıraktı!

0
632

3. Lig temsilcimiz İskenderunspor 1967’nin iyi yerle gelmesi için büyük çaba sarf eden Başkan Sedat Uysal, hafta sonu yapılan yönetim kurulu toplantısında işlerinin yoğunluğu ve ciddi anlamda yorulduğu gerekçesiyle başkanlıktan ayrılma kararı aldı.

Kararı açıklayan İskenderunspor yönetim kurulu üyesi basın sözcüsü Müfit Tennioğlu, takımın daha iyi yerlere gelmesi için çalıştıklarını da kaydetti.

İskenderunspor’un ligde kalacağına inandıklarını belirten Tennioğlu; “Başkanımız Sedat Uysal, kendi isteğiyle yönetim kurulu başkanlığından ayrıldı. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Şimdilik Nuri Üysen, Levent Yılmaz, Müfit Tennioğlu, Sait Deniz ve Ahmet Öz’den oluşan bir komisyon çalışmaları sürdürecek. Yapmayı planladığımız geceyle ilgili ciddi çalışmalarımız var. Belediye Başkanımızın daveti, Bakanımızın ve Valimizin de teşrifleriyle İskenderunspor’a ciddi destek sağlayacağımıza inanıyoruz. Bu konuda herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ve Yücel İldiz hocanın yoğun olmalarına rağmen takımın ligde kalması adına ellerinden geleni yapacaklarını açıkladıklarını da kaydeden Tennioğlu; “Toplanan paralar transfer ve futbolcularımıza gidecek. Bu kulüpte hiç kimsenin alacağı kalmayacak, herkesin bunu iyi bilmesi gerekiyor” diye konuştu. Tennioğlu, tesis çalışmalarının da sürdüğünü kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here