“Seçimin Mağlubu Yoktur, Tek Galibi Vardır O da Ak Partidir”

0
82

mehmet kesik2Ak Parti İskenderun İlçe Başkan Adayı Mehmet Kesik, Kongre Sürecini Değerlendirdi…

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen, Vedat Tosun’un zaferiyle sonuçlanan Ak Parti 5. Olağan Kongresinde ilçe başkanlığına aday olan İnşaat Mühendisi Mehmet Kesik; “İnanıyorum ki bu seçimin mağlubu olmamıştır, tek galibi vardır oda Ak Partidir” dedi.

Hizmet bayrağını taşımaya devam eden Vedat Tosun ve ekibine başarılar dileyen Kesik; “Bundan sonraki çalışmalarında sonuna kadar arkadaşlarımızın yanında olacağımızı ve her konuda kendilerine destekte bulunacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Kongre sürecini değerlendiren ve seçim sonrası birlik mesajları veren Kesik; “Seçim neticesinde 120 delege bize teveccüh göstermiş olup yaklaşık 70 delege ise oy kullanmaya gelmemiştir. Bu seçim neticesinin teşkilat yöneticilerimiz tarafından çok iyi algılanması ve analiz edilmesi gerekmektedir. Bize oyunu veren ve kongreye gelmeyerek tepkisini gösteren delege arkadaşlarımızın oylarının takipçisi olmaya devam edeceğiz.

 2006 yılından beri bu davanın içerisinde koşan birisiyim. Partimin en alt kademesinden İlçe Başkan Yardımcılığına kadar her kademesinde yer aldım. Nihayetinde Partimizin her kademesi şahsım için bir onur ve şeref vesilesi olmuştur. Bundan sonrada herhangi bir görevim olmasa bile teşkilatımızın emrinde bir nefer gibi çalışmaya durmadan, yorulmadan ve bıkmadan devam edeceğiz” dedi.

Geride bıraktıkları kongrenin partiyi daha da canlandırdığını ifade eden Kesik; “İnanıyorum ki bu seçimin mağlubu olmamıştır, tek galibi vardır oda Ak Partidir. Bu kongre eksikliklerimizin görüldüğü, siyasi körlüklerin ortadan kalktığı ve daha da canlandığımız bir kongre olmuştur. Katılımlarıyla onurlandığımız Kongremizde desteğini aldığım ve alamadığım tüm delege arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here