Hatay Milletvekili Şefik Çirkin Rektör Kaya’yı Tebrik Etti

0
61

mkü-şefik ç,rkin1Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, beraberindeki il teşkilatıyla birlikte Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya’ya tebriklerini sunmak için ziyaret gerçekleştirdi. Rektörlük makamında hayırlı olsun temennisiyle gerçekleşen ziyarette, Milletvekili Şefik Çirkin’in yanı sıra MHP Hatay İl Başkanı Adnan Akdaş ve Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Naci Akkaya da yer aldı.

Şefik Çirkin ziyarette yaptığı konuşmada, Rektör Prof. Dr. Hasan Kaya’ya göreve gelmesinden dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek; “Sizi tanırız ve severiz. Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörünün bölgemizin insanı olması bizi daha da mutlu etti. Tıp Fakültesi’nde yeteri kadar hizmetinizi gördük. Ondan da memnunduk. Allah utandırmasın, Allah hayırlı uğurlu etsin” dedi.

Rektör Prof. Dr. Hasan Kaya ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Üniversitenin içerisinden geldiğini ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti. Araştırma Hastanesi’nde 4 yıl Başhekimlik yaptığını hatırlatan Rektör Kaya, Üniversiteyi çok iyi tanıdığını dile getirdi. Vatandaşın da kendisini çok iyi tanıdığını sözlerine ekleyen Rektör Kaya; “Zaten bizim buraya gelmemizde vatandaşımızın çok büyük katkısı oldu. Tüm Hatay halkını arkamda hissediyorum. Çalışmaktan başka çaremiz yok. Vatanımız milletimiz için en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz” ifadesini kullandı.

Aynı gün içerisinde Kırıkhanlılar Eğitim Derneği Başkanı İdris Kaya da beraberindeki Kırıkhan heyetiyle birlikte Rektör Kaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyaretler karşılıklı iyi dileklerin ardından çekilen toplu fotoğraflarla sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here