Seçimden Sonra Artık…

0
46

Günaydın sevgili okuyucularım nasılsınız bu sabah? Bu günlerde hepimiz kendimizi seçim sonuçlarına endekslemiş vaziyetiyiz. Garip ama gerçek… Kime bir şey sorsanız seçimden sonra yanıtını alırsınız. Bendeniz bile. Çalışmaya başlayacağım “aman canım seçimden sonra başlarım” diyorum.

Allah’tan önümde okunmak için duran kitapları, gazeteleri de artık seçimden sonra okurum, demiyorum. Ama köşe yazılarımı uzun tutmayı erteledim. Romanıma yoğunlaştım ve gündemi en azından bu önümüzdeki üç gün içinde düşünmemeye çalışacağım yapabilirsem tabi. Yoksa kendime güvenmiyorum içimden nasıl geliyorsa yazacağım.

Örneğin bazı tv’lerde her şey güllük gülistanlıkmış gibi programlar yapılmıyor mu? Ve TV karşısında dünyanın en önemli işini yapıyormuş gibi oturmuyor mu bazı arkadaşlar. Ve dizi ninnileri ile uyumuyorlar mı ne düşüneceğimi bilmiyorum. Belki doğrusunu onlar yapıyor. Sen izlemiyorsun da düşünüyorsun da ne oluyor yani?

Ama TV reklamlarının hakkını yemeyelim, süper doğrusu. Özellikle siyasilerin reklamları, CHP’nin son reklam filmi çok güzel doğrusu “sev kardeşim” şarkısını seslendiren başkan adayları. Çok güzel bir düşünce bayıldım.  Ve yasaklar!! Valla yasaklar bendeniz için çözüm değil asla, hiçbir zaman da çözüm olduğu görülmemiştir. Neyse bu da gelir geçer. Hiçbir sıkıntı sonsuza dek sürmez. Ve sevgili okuyucularım şimdilik sağlık ve sevgiyle kalalım hep birlikte diyorum. Yase   

Günün Sözü

İlk özür dileyen en cesurdur, ilk af eden en  güçlü, ilk unutan en mutlu…

Osho

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here