Savaş; “Galatasaray’ı Yenmek İstiyoruz!”

0
60

homend antakya (18)Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL)’nin bitimine bir hafta kala ligi 7’ci sırada bitirmeyi garantileyen Homend Antakya Belediyespor’un Başkanı Lütfü Savaş, NTV Spor’a yaptığı açıklamalarda play-off’ta eşleşecekleri Galatasaray’ı yenmek istediklerini belirtti.

Homend Antakya Belediyespor Başkanı Savaş, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden takımlarının geldiği seviyenin kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek; “4’ü deplasmanda üst üste 5 maç kaybettikten sonra Samsun Belediye maçıyla çıkışa geçtik ve 6 karşılaşmada 5 galibiyet alma başarısı göstererek güzel bir hava yakaladık. Geçen sene ligi 8. sırada tamamladık. Bu senede ligi 7. bitirmeyi garantiledik ve geçen seneye oranla muhtemelen 5 galibiyet farkla ligi tamamlayacağız. Ayrıca bu sezon EuroCup’ta son 16’ya lider olarak kaldık ama şanssız şekilde elendik. Ligde kalıcı olmak için de bu sezon 2. lig takımımız olan Şirince Homend’i kurduk ve grubumuzda ligi 4. sırada tamamladık. Amacımız, oradan 1. lig takımımıza oyuncu yetiştirmek ve gelecek sezon için 2-3 oyuncuyu kadromuza dâhil etmektir” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Lig sonunda oynanacak play-off için umutlu olduklarına da işaret eden Başkan Savaş, play-off mücadelesinde Galatasaray ile eşleşeceklerini de hatırlatarak; “Bizim açımızdan zor bir maç olacak ancak Galatasaray’ı yenmek istiyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here