Destek Verenlere Teşekkür!

0
51

iskenderunspor 1967 (48)İskenderunspor 1967’nin 2’ci Başkanı Müfit Tennioğlu, takımın ligde kalması için futbolcular ve teknik heyetin çalışmalarını ciddi anlamda sürdürdüklerine işaret etti. Takımın Menemen Belediyespor maçının arından moral bulması ve kent halkının da desteğinin kendilerini sevindirdiğini kaydetti.

Bu hafta oynanacak maçın tüm taraftarlara ücretsiz olduğunu da belirten Tennioğlu; “Saatler ileri alınacağından dolayı maçlar saat 14.30’da oynanacak. Tüm taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz. Bu ortamda esnafımızın da büyük desteklerini görüyoruz. Güleryüz Mobilya işletmecileri tesislere oturma gurubu hediye ettiler, bu konuda yönetim adına kendilerine teşekkür ediyorum. Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu’nun görüşmeleri sonunda, Anemon Otel yöneticileri de kamp için oteli takıma açmıştır. Yeni bir otel olmasına rağmen teklifi geri çevirmediler, kendilerine de teşekkür ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Önceki gün oynanan Payas Belediyespor, 44 Malatyaspor maçında yaşanan olaylara da değinen Tennioğlu; “İskenderunspor 1967 olarak Payas Belediyespor’un her konuda arkasındayız, taraftarlarımız da takımın 3. lige çıkması için ne gerekiyorsa desteğe hazırdır. Buraya gelen takım maçını sahada kazanmak için oynamalı. İnşallah bizler de ligde kalırsak güç birliğiyle bölge futbolunu kalkındırmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here