Savaş; “Bizi Bilen Bilir”

0
82

lütfü savaş6CHP Adayı Savaş, CHP İlçe Teşkilatlarını Geziyor

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş, Hatay Milletvekilleri Mevlüd Dudu ve Hasan Akgöl ile birlikte Belen ve İskenderun CHP Teşkilatlarını ziyaret etti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Belen CHP İlçe Teşkilat binasına gelerek partililerle bir araya geldi. CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, CHP heyetini Belen’de gördükleri için onur duyduklarını belirterek; “Çıkmış olduğumuz bu yolda hesap verme gününe doğru hızla ilerliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan adayımıza, ilimize ve Hatay’ımıza bu seçimin hayırlı olmasını diliyorum. Hatay’ın tüm ilçelerinde seçimleri kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Bu düşünce ile yola çıktık, aynı azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Ardından söz alan CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ise; “Bizim bugün burada toplanmazımızın sebebi siyasi değil, tamamen tanışma ziyaretidir. Halkımızın en çok sorduğu soru niye Lütfü Savaş sorusunu cevaplamak istiyoruz. Aldığı oylara ihanet etmediği için arkadaşımızın en az bizden daha çok Cumhuriyet Halk Partili olduğuna laik olduğuna inanıyorum ve Lütfü Savaş ile Hatay Büyükşehir Belediyesini de kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

Toplantıda konuşan CHP Hatay Milletvekili Mevlüd Dudu ise; “Halktan çalıp, yandaşlarına birilerine yediren iktidarın yolunun sonu görünmüştür. 30 Mart’ta Türk halkı AKP iktidarı ve Recep Tayyip Erdoğan’a gerekli cevabı verecektir. Hatay halkı da 11 yıldır kendine hizmet etmeyen ve özellikle son 2.5 yıldır Suriye krizi çektiren iktidara halk gerekli cevabı verecektir. Lütfü Savaş ile birlikte Hatay büyükşehir Belediyesini kazanarak partimizin bayrağını dikeceğimize yürekten iniyorum” diye konuştu.

Son olarak söz alan ve CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Lütfi Savaş ise; “Halkımız huzur istiyor ve Hatay’ın birlik ve beraberliği için hareket edilmesi gerektiğine inanıyorum. Reyhanlı olaylarında ölen insanlarımız ve Suriye olayları hepimizi derinden etkilemiştir. Bu vesile ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şu an karşınızdayım. Birlik ve beraberlik içerisinde çıkmış olduğumuz bu yolun hayırlısı olmasını diliyorum. Ben Hatay’ı karış karış geziyorum. Bizi bilen bilir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here