Satranççılarımız Antalya’da Başarı Arıyor

0
72

satranç turnuvası4Antalya Kemer’de devam eden Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’na ilimizden 7 kulüp toplam 88 satranç sporcusu ile katılıyor. 31 Ocak’ta son bulacak olan şampiyonada Türkiye Satranç Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Sultan Daban, şampiyona da başarı elde edeceklerini umduklarını belirtti.

Küçük sporculara eşlik eden veliler ve yöneticilerle ile birlikte toplam 250 kişiden oluşan Hatay kafilesi Antalya Kemer’e adeta çıkarma yaptı. Kafile başkanlığını yapan Türkiye Satranç Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Sultan Daban; “Yapılmakta olan bu büyük şampiyonaya Hatay’ın seçilmiş, başarılı küçük satranç sporcuları katılıyor. 7 eğitim kulübünden toplam 88 sporcunun katıldığı bu şampiyonadan başarılı sonuçlar alacağımızı umuyor ve tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

7-8-9-10-11 ve 12 yaş kategorilerinin yarışacağı bu şampiyonaya Hatay’dan, Antakya Satranç, Beyaz Kale, Babageldi, Yener, İskenderun Satranç, Samandağ Piyon Terfi ve Samandağ Altın Piyon kulüplerinin sporcuları katılıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here