Halter Şöleni Payas’a Renk Kattı

0
292

payas halter1Türkiye Halter Federasyonu tarafından organize edilen ve 2014’ün ilk müsabakası olan “Büyükler Kulüpler Türkiye Şampiyonası” Payas’ta yapıldı. Çekişmeli ve zevkli geçen şampiyona başarı ile tamamlanırken, organizasyona katkısı bulunanlara plaket takdim edildi.

Halter’de Büyükler Kulüpler Türkiye Şampiyonası geçtiğimiz hafta 26 il, 39 kulüpten 86 bayan, 181 erkek olmak üzere  toplam 267 sporcunun katılımı ile Payas’ta yapıldı. Katılımın yoğun olması, başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olmak üzere Spor Genel Müdür Yardımcısı ve Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar ile katılan sporcuları mutlu etti. Zevkli bir o kadarda çekişmeli geçen müsabaka sorunsuz tamamlandı.

payas halter2

Halter Federasyonu Başkanı Taşpınar, müsabakalara katkılarından dolayı Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Payas Kaymakamı İrfan Demiröz, Payas Belediye Başkanı (Halter Federasyonu As Başkanı) Bekir Altan, Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın ve Hatay İl Temsilcisi Arif Kıran’a birer plaket takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here