Sarıseki’de Hizmetler Durmuyor!

0
130

Hatay’ın büyükşehir olmasıyla, kapanacak olan bazı beldelerde hizmetler dururken, Sarıseki beldesinde ise faaliyetler tüm hızıyla devam ediyor. Belde de doğalgaz ana hat döşeme, içme suyu şebekesi ve kanalizasyon çalışmaları bitme aşamasına geldi.

Göreve geldiği günden bu yana kısa sürede beldesine büyük hizmetler yapan Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, beldenin kanalizasyon, doğalgaz ana hat döşeme ve içme suyu şebekesi çalışmalarının bitme aşamasında olduğunu söyledi.

Belediye olarak özellikle doğal gaz ve diğer altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar için açıklamalarda bulunan Başkan Özer; “Beldemize doğalgaz ana hat döşemesi, içme suyu şebekesi ve kanalizasyon çalışmalarına bir an önce başlamıştık, şuan tüm çalışmalar bitme aşamasında. Altyapı çalışmaları nedeniyle bozuk olan yollarımız için halkımızdan özür diliyoruz. Kısa sürede Altyapı çalışmalarını tamamlayıp mahalle ve ara sokakları sıcak asfalt ile düzenleyeceğiz. Sarıseki beldemize yakışır hizmetler yapıyoruz. Bu güzellikleri hep beraber yaşayacağız” dedi.

Yapılan çalışmaları da yerinde inceleyen Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, Sarıseki halkının da ilgi odağı oldu. Kısa sürede halkın sevgisini kazanan Özer; “Her şeyi halkımız ve güzel yaşanılabilir Sarıseki beldesi için yapıyoruz. Halkımız her şeyin en iyisine layıktır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here