Sarıseki Belediye Başkanı Özer’e Plaket!

0
206

bülent özer1Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer’e, eğitime sağladığı katkılardan dolayı plaket verildi. Sarıseki beldesinde merhum ve hayırsever Cemal Çiftler tarafından yaptırılan okuma salonuna araç, gereç, kitap tedariki ve tadilatında yardımları nedeniyle Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer’e başkanlık makamında plaket takdim edildi.

Sarıseki Cemal Çiftler Okuma Salonu Müdürü Ufuk Yardibi; “Beldemizde maddi durumu yerinde olmayan öğrencilerimize ücretsiz kurs ve etütler veriliyor. Eğitime ve okumaya oldukça önem veren belediye başkanımıza katkılarından dolayı plaket vermeyi uygun gördük” dedi.

Sarıseki Beldesinde eğitim ve öğretim kalitesini arttırmayı, maddi durumu yerinde olmayan öğrencilere de çağın gerektirdiği modern eğitimden faydalanabilmeleri için çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Özer; “Okuma salonunda öğrencilerimize etüt ve takviye eğitimler veriliyor. Okuma salonuna gelen öğrencilerden hiçbir ücret alınmıyor. Bu bağlamda hayırsever iş adamlarımızın da katkıları ile öğrencilerimiz beldemizdeki okuma salonunda dersler veriyor. 6, 7 ve 8. sınıflara yönelik verilen dersler sonunda geçtiğimiz yıl birçok öğrencimiz fen lisesi ve buna benzer okulları kazanma başarısı gösterdi” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here