Samandağlılar Kahvaltıda Bir Araya Geldi

0
175

İskenderun Samandağlılar Derneği (İSSAD), sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla üyelerini kahvaltıda buluşturdu. Çamlıyer Restoranda düzenlenen ve kadın dayanışmasını ön plana çıkaran kahvaltıya İSSAD Başkanı Melih Sürmeli, Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Yılmaz Şahutoğlu, Şam Üniversitesi Tarih Bilimi Öğretim Üyesi Profesör Doktor Mehmet Yuva ile tanınmış işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Kahvaltıda emeği geçen bayanları tek tek sahneye davet ederek onure eden Melih Sürmeli; “Dayanışma kahvaltımıza hazırladıkları birbirinden lezzetli kahvaltı çeşidiyle destek veren İSSAD Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Tülin Altın, Semra Açıkyol, Nurten Tarsuslu, Rüya Say, Sibel Bal, Zehra Abacı, Nimet Yeşildağ, Semire Harbali, Sibel Keskin ve Nazire Gülenay’a teşekkür ediyorum. Bu etkinliğimiz tamamen bayanlarımızın eseridir. Bundan sonra bayanların desteğiyle dernek olarak daha fazla etkinlikte bulunacağımızı da belirtmek istiyorum” dedi.

Başkan Melih Sürmeli, ayrıca her Salı günü saat 14.00’te kadınlara yönelik el sanatları kursları açacaklarını belirterek, kursa yoğun katılım beklediklerinin altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here