Samandağ ve Reyhanlı’da Hint Keneviri Operasyonu!

0
57

Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Samandağ General Şükrü Kanatlı Mahallesi ile Reyhanlı Adabucak Mahallesinde bulunan ikametlerde yapılan aramalarda, toplam 288 kök Hint Keneviri ile Tabanca ve Bıçak ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, 23 Mayıs 2022 günü Z.K. isimli şahsın Samandağ General Şükrü Kanatlı Mahallesinde bulunan ikameti ve ikametin eklentilerinde arama yapıldı. Aramalar sonunda, 130 cm civarında 3 kök Hint Keneviri, 2 adet Kurusıkı Tabanca, 1 adet Havalı Tabanca, 3 adet Şarjör, 12 adet Bıçak ve 1 adet Muşta ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Z.K. hakkında adli işlem yapılırken, suç unsuru malzemelere de el konuldu.

Öte yandan, Emniyet görevlileri uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 23 Mayıs 2022 günü Reyhanlı’da da bir eve operasyon düzenledi. M.İ. isimli şahsın Reyhanlı Adabucak Mahallesinde bulunan ikametinde yapılan aramada da 285 kök Hint Keneviri ele geçirildi. Olayla ilgili olarak M.İ. adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

Emniyet yetkililer, Samandağ ve Reyhanlı’daki her iki olayla ilgili adli işlemlerin sürdürüldüğünü belirtti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here