Finale Hazırız!

0
41

Turuncu-Mavili Camiada Futbolcular Hazır, Teknik Heyet Hazır, Yöneticiler Hazır, Taraftar Hazır, En Önemlisi de İskenderun Kent Olarak Hazır! Artık Şampiyon Olup 2’ci Lige Çıkma Zamanı… İskenderunspor Kafilesi Final Maçına Dualarla Uğurlandı…

TFF 3. Lig 2. Grup play-off finalinde Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile Ankara’da kozlarını paylaşacak olan İskenderunspor’umuz tam anlamıyla Finale hazır.

Turuncu-Mavili Camiada futbolcular hazır, teknik heyet hazır, yöneticiler hazır, taraftar hazır, en önemlisi de İskenderun kent olarak hazır! Artık Şampiyon olup 2’ci Lige çıkma zamanı…

İskenderunspor kafilesi de Ankara Eryaman Stadında Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile 25 Mayıs Çarşamba günü oynayacağı play-off final maçı için Pazartesi günü sabah saatlerinde kendi tesislerinden dualarla uğurlandı. Yola çıkmadan önce görüşlerini aldığımız teknik heyet ve sporcu kadrosu, play-off final maçını kazanarak, şehre kupayla döneceklerine inandıklarını kaydettiler.

Takımımıza Güveniyoruz

İskenderunspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, futbolcusundan teknik kadroya, ailelerinden tüm taraftarlara kadar herkesin şampiyonluğa odaklandığını ifade ederek; “Artık sezonun son maçı. Koca bir sezonun emeği bir maça kaldı. Her zaman söylediğimiz gibi biz takımımıza güveniyoruz, futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Onların da orada gereğini yapıp maçı kazanacaklarından en ufak bir şüphemiz yok. Iğdır’a karşı iyi bir oyun oynayıp, İskenderunspor’a, İskenderun şehrine o şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz, sonra da keyifle kutlamak istiyoruz. Herkesin düşüncesi, buradaki sinerji, şehirdeki sinerji bu yönde. İnşallah şampiyon olup o kupayı buraya getirmek istiyoruz” diye konuştu.

Kaptan İrfan Başaran da; “Güzel bir maç olacağını düşünüyoruz. İki kaliteli takımın maçı olacak ama çok iyi çalıştık, çok iyi hazırlandık. Tüm camiamızla, taraftarımızla maça hazırız. İnşallah gereğini yapıp maçtan da galip gelip kupayı buraya getirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Melike Bolat Su ile Uğurladı

Takımı dualarla yolcu eden ve otobüsün arkasından su döken İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat’ın eşi Başkan Yardımcısı Melike Bolat ise; “Yolları, bahtları açık olsun. Çok heyecanlıyız, bütün bir yılın heyecanı var. Biz bu son maça, alnımızın teriyle, bileğimizin hakkıyla, bütün futbolcularımızın imanıyla, gücüyle, alın teriyle geldik. İnanıyorum ki Allah’ın izniyle kupayı alacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun. İnşallah galip gelip şampiyonluk kupamızı İskenderun’a hediye edeceğiz” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here