Şahutoğlu; “Seçimleri Ciddi Anlamda Önemsiyoruz!”

0
94

yılmaz şahutoğlu9Şahutoğlu, Muhasebeciler ve Mali Müşavirlerle Birlikteydi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu ve ekibi, İskenderun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Alaaddin Özbülbül ile üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İskenderun SMMMO Başkanı Alaaddin Özbülbül, partisel bağlamda bakmadığının altını çizerek, Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun enerjisine inandığını, dolu-dolu, iyi bir demokrat, doktorluğu ve kişiliğiyle toplumla entegre olmuş bir değer olduğunu söyledi. Türkiye’nin bu çıkmazdan biran önce kurtulması için yeni, genç, dinamik fidanlara ihtiyaç olduğuna da işaret eden Özbülbül; “Biz biliyoruz ki Sayın Şahutoğlu ‘Bu girdaptan kurtuluş mücadelesinin içerisinde ben de bir kurtarıcıyım!’ diye sahneye çıktı. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu da konuşmasına demokratik yaşam kültürünün olmazsa olmazı Sivil Toplum Kuruluşlarını son derece önemsediklerini belirterek başladı.

Aday adayı Şahutoğlu, Türkiye’nin, sosyal yapısı, coğrafi konumu, tarımsal alanları, turistik bölgeleriyle, sahip olduğu potansiyel yapısıyla ekonomik sıkıntı yaşayacak bir ülke konumunda olmaması gerektiğini de ifade etti.

Türkiye’nin hassas bir süreçten geçtiğini, bu yüzden 2015 seçimlerini önemsediklerini de kaydeden Şahutoğlu; “Şu anda mevcut sıkıntıların giderilmesine dönük, bir şeyler yapabilecek azmimizin, irademizin, enerjimizin olduğunu hissettiğimiz için Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında ülkenin yönetimine talip olduk. Yapacağımız bütün işleri tabanın, halkımızın menfaati doğrultusunda olacağının sözünü vererek yola çıktık. Yapacağımız her hamlede, ben zihniyetinden ziyade bizi ne kadar memnun, mutlu eder, bizim ekonomik seviyemizi, refahımıza ne kadar katkı sağlar, bu kaygıyla hareket ederek adım atıyoruz.

Türkiye 2015 seçimlerine yaklaşırken, hakikaten hassas bir süreçten geçiyor. Türkiye, 2015 seçimlerine belki de demokratik sistem ve rejimimizin son seçim atmosferini yaşayacak tarzda girecektir. Çünkü mevcut siyasi iktidar, şu anda sahip olduğu bu yüksek ego nedeniyle mevcut sistemden rahatsızlık duyuyor. Türkiye’nin önümüzdeki süreçte bölünmesinin önünü açacak başkanlık sistemi hedeflenmektedir. O açıdan 2015 seçimlerini ciddi anlamda önemsiyoruz. Bu seçimden de başarılı çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here