Şahutoğlu; “CHP’nin Başarısı İçin Mücadele Ediyoruz”

0
58

yılmaz şahutoğlu20CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “CHP’nin Başarısı İçin Mücadele Ediyoruz”

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, hiç bir aday adayını rakip gözüyle görmediğini belirterek temel hedef olarak, bu partinin başarısı için mücadele ettiklerini söyledi.

İskenderun’un Numune Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen CHP’li Dr. Yılmaz Şahutoğlu, buranın Cumhuriyet Halk Partisi’ne desteğinin her zaman sandığa yansıdığına işaret ederek; “Aslında buralar bizim kendi bölgemiz, biz buraya gelirken kendi evimiz gibi hissediyoruz. Bu anlamda Numune Mahallesinin Cumhuriyet Halk Partisine ilgisi, sevgisini çok iyi biliyoruz. Seçim sandıklarından çıkan neticesiyle de zaten kendini ispatlamış bir mahallemiz. Hem bize hem de partimize destek ve ilginize teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu mahalleye gelip siyasi nutuk atmak niyetinde olmadığının altını çizen CHP’li Dr. Şahutoğlu; “Çünkü her biriniz en az bu yola baş koymuş aday adayları kadar hassasiyet içerisinde, duyarlılık içerisinde hem bölgemiz, hem de ülkemizin sıkıntı ve sorunlarına duyarlılık gösteren insanlarsınız. Tereciye tere satma niyeti ve gayreti içerisinde olmayacağız. Sadece sizlerle mevcut olan bu gönül bağını, sevgi bağını biraz daha perçinlemek, biraz daha sıcak ve samimi tutmak gayreti ve amacıyla bir aradayız. Yoksa sizi ikna etme, bir yerlere yönlendirme gayretimiz olmayacak, buna ihtiyaç da duymuyoruz. Siz zaten dediğim gibi, hakikaten büyük özveriyle, gayretle, emekle, partimize ve bizlere her zaman destek oluyorsunuz” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisinin başarısı için, mevcut iktidardan kurtulması için mücadele eden bütün üye ve aday adaylarına saygıyla yaklaştığını vurgulayan Dr. Şahutoğlu; “Hiç birisini rakip gözüyle görmüyorum, onu öyle bilmenizi istiyorum. Biz temel hedef olarak bu hareketin, bu partinin başarısı için mücadele ediyoruz. Adaylık sürecinden sonraki aşamada da aynı niyet ve gayretle devam edeceğimizin sizler tarafından bilinmesini istiyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here