Şahutoğlu; “CHP İktidarında Taşeronlaşmaya Son Vereceğiz!”

0
87

yılmaz şahutoğlu11Sarıseki Mahallesi sakinleriyle salon toplantısında bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, CHP iktidarında taşeronlaşmaya son vereceklerini söyledi.

Sarısekili sakinlerle seçim çalışması kapsamında bir araya gelen milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu bölgenin coğrafi konumu itibariyle sanayi bölgesi olduğunu ifade ederek toplum için sanayi kuruluşlarını önemsediklerini vurguladı. CHP olarak, her zaman üretim ekonomisini öncüleyen bir siyasi hareket olduklarının altını çizen Şahutoğlu; “Yani ranta dayalı ekonomik modelden ziyade insanlar üreterek, dolayısıyla iş istihdamı sağlayarak, gençlerimize iş aş kapıları açılarak bu metotla insanlarımız ekmeğini kazansın, helalinden kazansın, alın teriyle kazansın istiyoruz” dedi.

Taşeronlaşma Modern Köleliktir!

Sarıseki’deki vatandaşların hayatını, emeğiyle, alın teriyle parasını kazanarak geçinen bir bölgede yaşadığına işaret eden CHP’li Şahutoğlu, taşeronlaşma konusunda da değindi. Taşeronlaşmanın son yıllarda artmaya başladığına işaret eden Şahutoğlu; “Biz çok net şunun sözünü verebiliriz. Genel başkanımızın da sözü bu yönde! Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarında taşeronlaşmaya son vereceğiz. Taşeronlaşma; modern dünyada kesinlikle kabul edilemeyecek emek sömürüsünün ön planda olduğu modern kölelik sisteminin diğer bir adıdır. Bunu kabul etmek mümkün değil! CHP iktidarında taşeronlaşmaya ve kesinlikle gelir adaletsizliğine son vereceğiz” diye konuştu.

yılmaz şahutoğlu12

Sosyal Yardımları 3 Katına Çıkartacağız

Bugüne kadar sosyal yardımlarının hep aleyhte, kirli propaganda siyaseti yürütülerek ‘Cumhuriyet Halk Partisi iktidara gelirse mevcut yardımlar kesilecek’ şeklinde lanse edildiğine de vurgu yapan Şahutoğlu; “Tam tersine biz sosyal yardımları üç katına çıkartacağız ama bunu yaparken de vatandaşın onurunu ve gururunu rencide etmeden yapacağız. Dinimiz ne diyor? Sağ elin verdiğini sol elin duymayacak, bilmeyecek. Hiç kimse hiçbir siyasi iktidar yardıma muhtaç dul, yetim, sakat vatandaşına yardımı babasının cebinden ödemiyor. Bu yardımlar hepimizin parası! Ne Ak Parti iktidarının, ne de şu ana kadar iktidara gelen hiçbir siyasi hareket bu vatandaşlara yardımı kimse cebinden yapmıyor. Bu devletin parasıdır, bu millettin parasıdır, sizin paranızdır. Sizin paranızı muhtaç olan insana dağıtırken lütuf yapıyormuş gibi davranma lüksüne sahip olmamalı hiçbir siyasi iktidar böyle cüreti göstermemeli! Ama ne yazık ki bugünün siyasi iktidarı bu şekilde davranıyor” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here