Çolakoğlu; “Cumhuriyet Halk Partisi İktidara Yürüyor”

0
92

ender çolakoğlu13CHP Hatay Milletvekili A. Adayı Dr. Ender Çolakoğlu; “Cumhuriyet Halk Partisi İktidara Yürüyor”

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu, Höyük Mahalle sakinleri ile buluştu. Çok sayıda vatandaşın katılım gösterdiği Höyük Mahallesi toplantısında konuşan Çolakoğlu; “Çıktığımız aydınlık yolda hedefimiz olan güzel günlere daha özgür daha demokratik bir Türkiye’ye CHP iktidarıyla varacağımıza inancım tamdır. Cumhuriyet Halk Partisi iktidara yürüyor” şeklinde konuştu.

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu yapılacak olan genel seçimler öncesinde çalışmalarına yoğun tempoyla hız kesmeden devam ediyor. Tüm partilileri, ilçeleri,  ilçelerdeki muhtarlıkları, mahalleleri, ilçe teşkilatlarını, köyleri, kahveleri, esnafı ve sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Dr. Ender Çolakoğlu, Höyük mahallesinde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

ender çolakoğlu14

Burada vatandaşların sorunlarını da dinleyen Çolakoğlu; “Höyük’te yaşayan insanlar benim, bu bölgenin, bu coğrafyanın, bu toprakların insanı olduğumu bilirler. Sizler neye üzülürseniz neye sevinirseniz ortak paydamız olduğunu bilmenizi isterim. Sizlerin hizmetkarı olmaya sizlerin sorunlarını çözmeye talibim. Milletvekilliği nasip olursa da aynı duyarlılıkla bugüne kadar sizlerin nasıl yanında olduysam bundan sonrada olacağımı, ortak akılla ortak fikirle hep birlikte, beraber tüm sorunların çözümünde sizlerin yanında olacağımı bilmenizi isterim. Bu toprakların sorunlarını, isteklerini, ihtiyaçlarını çok iyi bilen biriyim. Biliniz ki sizlerin sesi olacağım. Arsuzlu olarak sizlerin talebi istekleri için hizmete hazırım.

Höyük, Arpagedik, Hacı Ahmetli kısaca tüm Arsuz artık temsilci istiyor. Temsil edilmek istiyor. Seçimlerde yüzde yüze yakın oy çıkaran Arsuz bunu hak ediyor. Bundan sonra bu gücünü de göstermeye hazırdır. Hedefimiz, partimizi iktidara taşımaktır. Gücümü gücünüzden alarak sizlerin sesini meclise taşımak, sorunlarınızı en kısa sürede çözüme kavuşturmak için göreve hazırım. Çıktığımız aydınlık yolda hedefimiz olan güzel günlere daha özgür daha demokratik bir Türkiye’ye CHP iktidarıyla varacağımıza inancım tamdır. Cumhuriyet Halk Partisi iktidara yürüyor” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here