Sahipsizlik ve Hezimet!

0
35

Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz İskenderunspor 1967, hafta sonu konuk olduğu Manavgat Evrensekispor’a 7-1’lik bir skor ile farklı yenildi. Sezonun başından bu yana ciddi anlamdaki olumsuz gelişmeler İskenderunspor 1967’yi ligin son sırasına oturtturdu.

Manavgat Evrensekispor’un cezası nedeniyle maçı az sayıda kadın ve çocuk izlerken maça hızlı ve etkili başlayan ev sahibi, karşılaşmanın henüz 8. dakikasında golü buldu. Murat’ın ortasında ceza alanı içinde topla buluşan Cengiz, plase vuruşuyla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0. Golün şokunu üzerinden henüz atamayan İskenderunspor 1967 10. dakikada ikinci golü yedi. Kaleci ve defans arasında yaşanan anlaşmazlıkta topu önünde Cengiz, topu bu kez boş kaleye gönderdi: 2-0. 34. dakikada kaleciyi de geçen topa Başaran elle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Başaran kırmızı kartla oyun dışında kalırken, penaltıyı kullanan Harun, topu kalecinin solundan ağlara gönderdi: 3-0. 43. dakikada yine yaşanan karambolda bu kez Ayhan, fileleri gördü: 4-0. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya biraz daha iyi başlayan İskenderunspor 1967, 52. dakikada Nurettin ile farkı 3’e indirdi: 4-1. Ev sahibi, 60. dakikada kornerden yapılan ortaya iyi yükselen İlker, kafa vuruşu ile farkı yeniden açtı: 5-1. Ev sahibi Evrensekispor baskılı oyununu sürdürürken, 83. dakikada Mehmet, 90. dakikada İlker ile skoru belirledi: 7-1.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here