İDÇspor, İstikrarsız Gidişini Sürdürüyor

0
44

Stat: 5 Temmuz

Hakemler: Mehmet Nevzat Adal*, Engin Gökçe**, Felat Tekeş*

İskenderun Demir Çelikspor: Ceyhun?, Onur*, Yunus Emre* (Dk.77 Mert*), Halil İbrahim*, Mustafa*, Hamza*, Salih* (Dk. 44 Hüseyin *), Cebrailx (Dk.46 Ömer*), Doğan*, Ömür*, Deniz**

Altay: Ali***, İsa***, Ahmet***, Hüseyin**, Metin***, Volkan***, Yakup** (Dk. 51 Sercan**), Hüseyin***, İsmet*** (Dk. 51 Abdulkadir**), Mustafa***, Halil*** (Dk. 79 Osman**) 

Goller: Dk. 23 Deniz (İDÇspor), Dk. 59 (Pen.) Dk. 82 (Pen.) Ahmet, Dk. 86 Abdulkadir, Dk. 89 Hüseyin (Altay)

Sarı Kart: Dk. 81 Ömür (İDÇspor) 

Kendi saha ve seyircisi önünde Altay’ı konuk eden İDÇspor, rakibinden fark yedi. İlk yarıda öne geçmesine karşın ikinci yarıda skoru koruyamayan İDÇspor, sahadan 4-1 mağlup ayrılarak hayal kırıklığı yarattı. Taraftarlar ise hakemin verdiği penaltı kararlarına tepki gösterdi.

Maça çok iyi başlayan ev sahibi İDÇspor, rakip kaleye ilk dakikan itibaren akın-akın gitmeye başladı. Karşılaşmanın 23. dakikasında gelişen atakta Salih topu Deniz’e bıraktı. Kaleye yaklaşık 20 metreden iyi bir şut çıkaran Deniz, topu Kaleci Ali’nin uzanamayacağı noktaya gönderdi ve takımını öne geçirdi:1-0.

İkinci yarıya daha istekli ve arzulu başlayan ise konuk ekip Altay’dı. 59. dakikada İsa’nın ortasında Volkan’ın altı pasa gönderdiği topa Doğan’ın elle müdahale ettiği gerekçesi ile Hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Ahmet gole çevirdi: 1-1. 81. dakikada yine bir Altay atağında Volkan, Ömür tarafından yere indirildi, hakem yine penaltıyı gösterdi. Topun başına bir kez daha geçen Ahmet, topu ağlarla buluşturdu: 1-2.

Son dakikalarda konuk ekip baskısını daha da artırdı. 86. dakikada orta sahadan gelişen atakta topla ceza sahasına kadar ilerleyen Abdulkadir, meşin yuvarlağı kaleci Ceyhun’un yanından filelere gönderdi: 1-3. Karşılaşmanın son dakikasında yine anî akın geliştiren Altay Hüseyin ile farka koştu: 1-4.

Bu gol maçın skorunu belirlerken, alınan bu mağlubiyetin ardından İDÇspor taraftarı orta hakeme tepki gösterdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here