Şahin Tepesi Sakinlerinin ‘Su’ İsyanı!

0
160

Şehrimizin kalabalık yerleşim yerlerinden olan Şahin Tepesinde yaşanan ‘Su Sorunu’ mahalle sakinlerini bıktırdı. Mahalle sakinlerinin gazetemize verdiği bilgilere göre, Şahin Tepesinde 2-3 gündür yaşanan su sıkıntısı vatandaşı canından bezdirdi. İlgilileri arayıp konuyla alakalı bilgiler almak istediklerinde kesintilerin bir-iki gün daha süreceği bilgisini alan mahalleli adeta canından bezdi.

Edinilen bilgilere göre, Şahin Tepesinde yaşanan su kesintileri, mahallede sıkıntı yaratmaya devam ediyor. Konu hakkında gazetemizi arayarak bilgiler veren Şahin Tepesi sakinleri, bu tür kesintilerin sürekli yaşandığını, son 2-3 gündür yine kesinti ile baş başa kaldıklarını ve bu sorunun artık çözülmesi gerektiğini belirttiler.

Sıkıntının nedeni ve sorunun giderilmesi ile ilgili HATSU yetkililerini aradıklarını da kaydeden duyarlı vatandaşlar, her zaman olduğu gibi yine ‘Arıza var, gidermeye çalışıyoruz’ cevabı aldıklarını belirterek; “Su Kesintisi Şahin Tepesinde sıkça yaşanır oldu. Suyumuz birkaç gündür akmıyor ve yetkililerin söylediğine göre birkaç gün daha gelmeyecek. Bu sıkıntının nedeni nedir bilmiyoruz ama sorunun bir an önce çözülmesini ve bu sıkıntıların bir daha yaşanmamasını istiyoruz. HATSU yetkililerinden istediğimiz budur. Şahin Tepesinin su sorunu bir an önce çözülmelidir” şeklinde konuştular. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here