Saadet Partisi’ne İttifak Tebrik Ziyareti

0
94

saadet partisi (12)Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şube Başkanı Serkan Bulut, Saadet Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve GİK üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ı ziyaret ederek, Büyük Birlik Partisi ile yapılan ittifaktan dolayı Çalışkan’ı tebrik etti ve hayırlara vesile olmasını diledi.

Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek uzun yıllardır ümitle beklenen bir hayalin gerçekleştiğini ifade etti.

Çalışkan, son 25 yılın en önemli işbirliği olarak, Saadet Partisiyle Büyük Birlik Partisi (BBP) arasında milli ittifakın kurulduğunu belirterek; “Saadette Büyük Birlik gerçekleşti. Bu gönül birlikteliğinin camiamız adına son derece önemli etkileri ve sonuçları olacağını ümit ediyoruz.

Her seçime büyük coşkuyla hazırlanmamıza rağmen, 2002 seçimlerinden beri ilk defa bu kadar büyük bir heyecan ve umut yaşıyoruz. Dünya görüşümüze en yakın partiyle birlik olduk. Aynı değerlere bağlı topluluklar olarak birlikte ve rahatça çalışma yürüteceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here