Saadet Partisi Yöneticileri Halkla Kucaklaştı

0
77

saadet partisi23Polat; “Yine Geleceğiz, Aynı Başarıları Göstereceğiz”

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından ‘Halkla Kucaklaşma Programı’nı icra etmek üzere Hatay’a gelen Saadet Partisi İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Recep Polat ve beraberindekiler Hatay İl Binasında basın toplantısı düzenledi.

Toplantıya Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, İl Başkan Yardımcıları Serdar Özal, Selim Demirli, Merkez İlçe Başkanı Abdulhadi Bük, Defne İlçe Başkanı Mehmet Aydoğan, Gençlik Kolları Başkanı Galip Çakmak, İl Sekreteri Turğut Palta ile bazı partililer ve basın mensupları katıldı.

Saadet Partisi İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Recep Polat, üç günlük program çerçevesinde Hatay’a geldiklerini belirterek; “Bütün illerimizde değişik halk kesimleriyle buluşup Sivil Toplum Kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Beş ay sonra Genel Seçimler yapılacaktır. Saadet Partimiz bu seçimlere verdiği önem sebebiyle şimdiden halkla buluşmaya başlamıştır. Yapmakta olduğumuz Basın Toplantısı ile ülkemizde, bölgemizde ve dünyada meydana gelen sosyal, siyasal ve ekonomik olayları Saadet Partimiz açısından değerlendireceğiz. Gönlümüz isterdi ki, 2014 yılı güzel hatıralarla tarihteki yerini alsın. İsterdik ki, sevinçlerimiz, umutlarımız acılarımızdan daha fazla olsun. Bütün dünyaya huzur, barış ve kardeşlik hakim olsun. Ama tam tersine, 2014 yılından kalan tek şey, sömürü, savaş, çatışma, kan ve gözyaşı” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi olarak Hak ve Adalet merkezli Adil Bir dünyanın kurulması için mücadele ettiklerini ifade eden Polat, ülkenin durumunu da değerlendirdi. Polat; “‘Biz yol yaptık, kalkındık’ diyorlar. Yol yapmakla kalkınma olmaz. Kalkınma ancak Sanayileşme ve Teknolojide yapılacak hamle ile olur. Dünya çapında marka olmuş firmalara sahip olmakla, yerli otomobilini, yerli uçağını, tankını yapmakla, bilişim teknolojisinde dünya ile yarışla olur. Kısacası üretimle, üretimi artırmakla olur. Bugün geldiğimiz noktada; Ekonomi bütünü ile bıçak sırtındadır. Resmi işsizlik oranı 10.5 olmuştur. Genç işsizler oranı % 20.8’dir. Sanayiye, üretime, kalkınmaya kaynak ayrılamamaktadır. Borca dayalı ekonomi ve faiz politikalarıyla bütçenin önemli bir parçası faize gitmektedir. Bugün toplam iç ve dış borç 615 Milyar dolar’dır” dedi.

Saadet Partisi olarak çözüm önerilerini de sıralayan Polat; “Ahlaki ve Manevi değerler, eğitimin her kademesinde ele alınmalıdır. Sanayi ve Kalkınma hamlesi başlatılmalıdır. Üretim, istihdam ve ihracata dayalı bir ekonomi uygulanmalıdır. Ekonominin bünyesindeki faiz mikrobundan kurtularak, faizsiz ekonomik düzene geçilmelidir. Devlet-Millet kaynaşması sağlanmalıdır. Kamplaşma, kutuplaşma ve kavgaya son verilmelidir. Bütün çalışanlara, işçiye, memura, emekliye, engelliye insanca yaşama imkanı sağlanmalıdır. Şahsiyetli Dış Politika, Lider Ülke Türkiye ideali ile bağımsız politika uygulanmalıdır. Bunun için güçlü ekonomiye sahip olmamız gerekir.

Milli Görüş iktidar ortağı olduğu bütün dönemlerde bu alanlarda en başarılı icraatları gerçekleştirmiştir. Biz yine geleceğiz, aynı başarıları yine göstereceğiz. Biz inanıyoruz ki bütün vatandaşlarımız çok daha güzel bir Türkiye’de yaşama hakkına sahiptir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here