Dörtyol’un Kurtuluş Gününde Coşku Dolu Açılış

0
121

dörtyol açılış1Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin ortak kullanacağı Dörtyol Hizmet Binası, görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi. Dörtyol’un düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıl dönümünde açılışı yapılan bina, Hatay’daki en güzel ilçe hizmet binalarından biri olma özelliğini taşıyor.

Törene katılmak için açılışın yapılacağı bölgeye gelen Dörtyollular, alana gelen Başkan Savaş’a sevgi gösterisinde bulundu. Tören öncesi kurbanlar kesildi. Binanın açılış töreninde konuşan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve HATSU’ya yaptırdıkları güzel bina için teşekkür ederek,  yapacakları hizmetlerin Hatay’ımıza hayırlı olmasını diledi.

Yapılan binanın Dörtyol’un kurtuluşu gibi müstesna bir günde hizmete girmesinden mutluluk duyduklarını ifade eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da, yaptırdıkları görkemli hizmet binası ile Dörtyol’a ne kadar önem verdiklerini göstermeye çalıştıklarını kaydetti.

dörtyol açılış2

Normalde 2 buçuk yıl süren Büyükşehir Belediyeleri toparlanma sürecini 9 ay gibi kısa bir sürede tamamladıklarını dile getiren Başkan Savaş, bu konuda gösterdiği gayretten dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk ve CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu da yeni açılacak olan Dörtyol Hizmet Binası’nın güzel işler yapmaya vesile olmasını dileyerek herkese hayırlı olması temennisinde bulundu. Açılış programında kurdele kesiminden önce dualar edildi. Edilen dua sonrası alkışlar eşliğinde kurdele kesilerek hizmet binasının açılışı yapıldı.

Daha sonra Başkan Savaş vatandaşlarla birlikte hizmet binasını gezdi. Düzenlenen törene  Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu,  Hasan Akgöl, Refik Eryılmaz, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, çok sayıda siyasi parti ile Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri de katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here