“Saadet Partisi Gençliği En Diri ve En Canlı Tabana Sahiptir”

0
133

saadet genç1Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İnci; “Saadet Partisi Gençliği En Diri ve En Canlı Tabana Sahiptir”

Yerel seçimler öncesinde teşkilat çalışmalarına ağırlık veren Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları 313 Genel Merkez Yetkilisi ile 957 ilçeye çıkarma yapmaya devam ediyor. 9 Mart’ta başlayan “Gençlik İlçe Taramaları” 13 – 14 Nisan’da Hatay’da gerçekleşti.

Ankara’dan gelen Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İnci ve Hatay Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Aksoy, teşkilat üyeleri ile birlikte Reyhanlı, Kırkhan, Hassa, Dörtyol, İskenderun, Erzin, Kumlu, Samandağ, Yayladağı, Belen, Altnözü ve Merkez ilçeleri köy köy,  mahalle mahalle dolaşarak ziyaretlerde bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İnci, il toplantısında konu ile ilgili açıklama yaparak; “Teşkilatlanma çalışmalarını en mühim çalışma olarak gören gençlik kollarımız Saadet Partimizin hazinesidir. Bu hazineyi işlemeye ve değerini arttırmaya yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçe teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Mevcut teşkilat mensuplarımızla bir araya gelerek ilçe taramaları yapıyoruz. Yeni gençlerle tanışma fırsatı bulduğumuz bu nurlu yolda bu kardeşlerimizi yeni fetihlerin; fatihleri olmalarına vesile olmaya gayret ediyoruz.

Yine bu çalışmamızda teşkilatlarımızın heyecanlarına heyecan, gayretlerine gayret ve azimlerine azim katacağımıza inanıyoruz. Gençliği olan davalar her zaman gelecek olan zaferlerin sahibi olmuşlardır.  Saadet Partisi Gençliği bu manada en diri ve en canlı tabana sahiptir. Bu çalışmadan da maksadımız, teşkilatlanmamızdaki eksiklikleri görmek ve gidermek, var olan teşkilatlarımızın morallerini yükseltmek, modele uygun çalışmalarını teşvik etmek, gayretlerini artırmak, görevlerini hatırlatmak, kardeşlik bağlarını arttırmak ve kurulmamış teşkilatlarımızın kuruluşunu temin etmektir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here