Lider, Kilis Belediyespor’u Kahramanmaraş’ta Ağırlayacak!

0
193

payas bldspor29Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta liderliğini sürdüren Payas Belediyespor 1975, bu hafta sonu Kilis Belediyespor ile tarafsız sahada karşılaşacak. Temsilcimiz Payas Belediyespor 1975’in Teknik Direktörü Ender Tıraş, hedeflerine ulaşabilmek için önlerinde iki maç kaldığını anımsatarak, galip gelebilmek için futbolcuların kendilerine verilen görevi sahada yapmalarını istedi.

Teknik Direktör Ender Tıraş öncülüğünde Kilis maçının hazırlıklılarını sürdüren Payas Belediyespor 1975, zorlu karşılaşma öncesi çalışmalarını sıkını bir şekilde sürdürüyor. Maç ile ilgili düşüncelerini dile getiren Teknik Direktör Tıraş; “Hedefimize ulaşmak için önümüzde iki maç kaldı. O nedenle Kilis maçı bizim için büyük önem taşıyor. Oyuncularımda bu maçın bizim için ne kadar önemli olduğunun bilincindeler. İnanıyorum ki, Pazar günü Kahramanmaraş’ta Kilis ile yapacağımız karşılaşmada galip gelebilmek için futbolcularım kendilerine verilen görevi sahada en iyi şekilde yapıp, karşılaşmadan 3 puan ile ayrılacaklar” dedi.

Payas Belediyespor 1975, bu hafta sonu Kilis Belediyespor ile evinde yapması gereken karşılaşmayı, cezası nedeniyle Kahramanmaraş 12 Şubat stadında oynayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here