Renkli Görüntüler!

0
294

Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu Meydan Derbisine Sahne Oldu

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 33. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği, Meydan Gücü’nü her iki yarıda atılan gollerle 6-0 mağlup etti.

(A) Grubunda oynanan ve Hatay Bölgesi hakemlerinden Hakan Özpınar, Hasan Nadir Dörtkaş ile Semih Tolungüç’ün iyi yönetim gösterdiği karşılaşmada Meydan Yardımlaşma Derneği’nin gollerini Suphi Öztürk (3), Selami Arpacı (2) ile İsmail Arsoy attı.

Kalabalık bir taraftar topluluğunun izlediği ve geniş güvenlik önlemlerinin alındığı karşılaşma öncesi ve sonrasında her iki takım futbolcuları bir birlerini tebrik ederek centilmenlik örneği sergilediler. Büyük çoğunluğu Meydan Mahallesinden oluşan taraftarlar, her iki takımada yoğun destekte bulundular. Tribünleri dolduran taraftarlar ise davul zurna eşliğinde havai fişek gösterileri de yaptılar.

Tiryaki İletişim Galibiyete Devam Ediyor

Grubun bir diğer maçında Tiryaki İletişim, 3 puanı alarak galibiyet serisine devam etti. Tiryaki İletişim, Şarkkonakspor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Hatay Bölgesi hakemlerinden İsmail Çetin, Uğur Şahin ile Ahmet Tunahan Öztürk’ün yönettiği karşılaşmada Tiryaki İletişim’in gollerini Orhan Bal ile Onur Yıldırım attı. Tiryaki İletişim, ikinci galibiyetinin ardından puanını 6’ya çıkarttı.

Belen Kaymakamlığı Gol Oldu Yağdı!

Turnuvada Belen Kaymakamlığı Futbol takımı ise oynadığı güzel futbolun yanı sıra adeta sahada gol olup yağıyor. Belen temsilcisi, ikinci maçında Arsuz Belediyespor’u 10-1 yendi. Uğur Şahin, İsmail Çetin ile Semih Tolungüç’ün yönettiği karşılaşmada Belen Kaymakamlığı’nın gollerini Burhan Şimşek (2), Fatih Güler (2), Hamit Kızıl (2), Tufan Eker (2), Hüseyin Karataş ile Yasin Toprak attı. Arsuz Belediyespor’un tek golünü M. Ali Arıtaner kaydetti. Tugay Ekenel de penaltı atışından yararlanamadı. Belen Kaymakamlığı, (A) Grubunda ikinci galibiyetini elde ederek puanını 6 ya çıkarttı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here