Recai Akçam; “Gelinlik Sektöründe Türkiye’de 6. Sıradayız!”

0
536

şirin modaevi1Şirin Moda Evinden Gelinlik Şovu!

Gelinlik üzerine 15 yıldan beri hizmet veren Pınarbaşı Şirin Moda Evi’nin sahibi Recai Akçam İskenderunlu bayanlara en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Gelinliğin yanı sıra damatlık, nişan kıyafeti ve aksesuar yapımıyla da uğraşan Akçam, geçtiğimiz günlerde 31. Uluslararası İskenderun Festivali kapsamında Zülfü Livaneli Konserinden önce gelinlik defilesi düzenledi.

Düzenlediği defile ve Moda Evi hakkında basına bilgilendirmelerde bulunan Recai Akçam; “Hedefimiz hep en iyisini yapmak! İleride bizi en iyi yerde göreceksiniz. Modayı yakından takip ediyoruz ve onun doğrultusunda tasarımlar yapıyoruz. 15 yıldan beri bu işin içindeyim ve şuanda Pınarbaşı Şirin Moda Evi olarak Gelinlik Sektöründe, Türkiye genelinde 6. sıradayız” dedi ve kaliteli bir moda anlayışına sahip olduklarını belirtti.

şirin modaevi2

Akçam düzenledikleri defile hakkında ise; “31. Uluslar arası İskenderun Festivali kapsamında bir gelinlik defilesi düzenledik, defilemiz yoğun ilgi gördü ve sonrasında olumlu tepkiler aldık. Bu defile ile gelinliklerimizin ne kadar iyi olduğunu İskenderun kamuoyuna göstermiş olduk” diye konuştu.

Defilede 4 ünlü modelin, 20 gelinlik ve nişan kıyafeti tanıttığını belirten Recai Akçam defileyi İskenderun halkına gösterme imkânını veren İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e, mankenlerin saçlarını yapan Bülent Kuaför ve Prestij Kuaför’e, Model Foto’ya ve Festival Komitesinden Esma hanım ile tüm ekibine teşekkürlerini de iletti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here