Rapor Dergisi 24 Yaşında

0
132

rapor dergisi15 Ekim 1992 tarihinde yayın hayatına başlayan Rapor Dergisi, 24 yaşına girmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor. İş Dünyasının rehberi konumundaki Yaşar Diken’in sahibi olduğu dergi Hatay ve Osmaniye başta olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde iş adamlarıyla buluşuyor.

Yayına başladığı ilk günden bu yana yaptığı tarafsız, doğru ve ilkeli habercilikle toplumun gözü, kulağı ve sesi olmakla kalmayıp; aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi de üstlenmenin gururunu yaşayan Yaşar Diken’in kaptanlığında, Mustafa Yalçın, Ersan Çalışkan ve Sevim Şimşek yıllardır verdikleri emeklerle bu günlere ulaşan Rapor Dergisi, her ay düzenli olarak okurlarıyla buluşuyor.

İmtiyaz Sahibi Yaşar Diken; “Her ay yeni bir sayı ile okuyucularına ulaşan dergimiz, habercilikteki güçlü yanını da hep ortaya koyuyor. Haber dinamizmi ve güncelliği açısından önem verdiğimiz ‘Özel’ olabilme duygusuyla bütünleşen bir yayın anlayışına ve içeriğine sahip olduğumuz için farklı ve özgün bir yayın olarak öne çıkıyoruz. Yaptığımız işi; ilkeli yayıncılık olarak adlandırıyoruz. Her zaman önceliğimiz, ülkemiz ve bölgemiz sanayisinin daha çok gelişmesidir. Özellikle bölgemizde yer alan sektörlerin tanıtılmasında önemli bir rol üstlenen Rapor’un ciddi bir rolü ve misyonu olduğuna ve bundan sonra da olacağından kimseler kuşku duymasın” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here