Ramazan Etkinlikleri Bu Yılda Coşkuyla Başladı

0
62

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı Etkinliklerinin bu yılki startını verdi. Atatürk Parkında düzenlenen etkinlikler yediden yetmişe tüm halkın ilgi odağı oldu.

HBB tarafından her yıl düzenlenen Ramazan Etkinliklerinin bu yılki başlangıcı yapılarak, vatandaşlarla birlik beraberlik içinde keyifli ve manevi duyguların dolu dolu yaşandığı bir ay geçmesi adına adım atıldı. Ramazan ayı süresinde bir birinden farklı etkinlikleri ve programları Hataylılarla buluşturacak olan Büyükşehir Belediyesi, her ilçede farklı günler iftar programları düzenleyerek vatandaşların paylaşma kültürünü yeniliyor. İlçelerde düzenlenen iftar programının yanı sıra her akşam Atatürk Parkında etkinlik organize eden HBB, Antakyalıların iftardan sonra eğlenceli zaman geçirmesini sağlıyor.

HBB tarafından Atatürk Parkında düzenlenen Ramazan Etkinlikleri kapsamında vatandaşlar, MYD Tiyatro ekibiyle doyasıya eğlendi. MYD Ekibi Meddah, orta oyunu, Hacivat Karagöz, illüzyon ve jonklör gösterileriyle seyirciyi güldürürken geçmişte zaman yolculuğuna da götürdü.

Ramazan Etkinlikleri kapsamında Atatürk Parkında düzenlenen organizasyona katılım sağlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek; “11 ayın sultanı Ramazan ayını en güzel şekilde idrak edilebilmek amacıyla birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Toplumdaki dayanışma ve yardımlaşma duygularının gelişmesi adına programlar düzenliyoruz. Amacımız vatandaşlarla iç içe olarak Ramazan ayının manevi duygularını hep birlikte yaşamak. Ramazan ayı süresince her akşam gerçekleştirilecek olan Ramazan Etkinliklerinde orta oyunu, tiyatro, Hacivat karagöz gösterilerini halkımızla buluşturacağız. Ramazan ayının her gününü dolu dolu yaşayacağız” dedi.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, keyifle izledikleri gösteriden dolayı MYD Ekibine teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here