Rakibimiz Karagümrük!

0
65

Körfez İskenderunspor İkinci Devrenin Perdesini Açıyor

körfez iskenderunspor48Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 20. hafta maçları 11 Ocak’ta (yarın) oynanacak. Gruptaki temsilcimiz Körfez İskenderunspor bu hafta sonu Karagümrükspor’u ağırlıyor. Körfez İskenderunspor Karagümrük maçı hazırlıklarını yoğun çalışmalar sonunda tamamladı.

Kısa süren devre arasında, İskenderun’da yaptığı çalışmalarla ikinci devreye hazır hale gelen Turuncu-Mavililer, ikinci yarı ile birlikte çıkışa geçerek üst sıralara doğru tırmanmak istiyor. Pazar günü 5 Temmuz Stadyumunda oynanacak olan Karagümrük maçının önemine dikkat çeken Kulüp Başkanı Kazım Aydın, ilk yarıyı istenilen yerde bitiremediklerine işaret ederek; “İlk devre maçlarında iyi oyunumuza rağmen, ligi istenilen yerde tamamlayamamanın üzüntüsü içindeyiz. İyi bir kadromuz var, tecrübesizliğimizi de üzerimizden atarsak iyi yerlerde olabiliriz. Devre arasında yaptığımız takviyelerle çıkışa geçeceğimize yürekten inanıyoruz. Üst sıralardaki rakiplerimizle aramızda fazla puan farkı yok, yakalayacağımız galibiyet serileriyle üst sıralara doğru çıkacağız. Bu periyotta taraftarımızı da yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Bu arada Turuncu-Mavili ekip Körfez İskenderunspor, Maltepespor’dan forvet oyuncusu Gökhan Aydıngül ile sözleşme imzaladı.

11 Ocak 2015 Pazar Saat 13.30’da İskenderun 5 Temmuz Stadında oynanacak olan Körfez İskenderunspor-Centone Karagümrük maçını Hakan Akmısır, Sebahattin Ayvazoğlugil, Emir Eray Eyisoy hakem üçlüsü yönetecek. Öte yandan, 2. Lig Kırmızı Grup maçları 17-18 Ocak’ta, 3. Lig müsabakaları da 24-25 Ocak’ta başlayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here