Protesto Gösterilerinde Abdullah Cömert Anıldı!

0
54

eylem1İstanbul Gezi Parkta başlayarak tüm ülkeye dalga-dalga yayılan ve İskenderun’da beş gündür devam eden protesto gösterileri ve direnişe katılım her geçen gün artarak devam ediyor. Önceki gece yapışan eylemlerde, Antakya’daki gösterilerde kafasına aldığı darbe sonucu hayatını kaybeden Abdullah Cömert için de Atatürk Anıt Alanında toplanan vatandaşlar tarafından bir protesto etkinliği düzenlendi.

Gece saat 21.00’de araç konvoyları ve vatandaşların evlerin balkonlarına çıkarak tencere ve tavalara vurmasıyla başlayan protestoların 5. günü, vatandaşların ve polislerin sağduyulu tutumu ile olaysız geçti.

eylem2

Sosyal paylaşım sitelerinden haberleşerek gerçekleştirilen eylemler çerçevesinde bu kez Antakya’daki gösterilerde hayatını kaybeden Abdullah Cömert için Atatürk Anıt Alanında anma toplantısı düzenlendi. Sayıları 2 bini bulan göstericiler, Gösteri Şehidi Abdullah için saygı duruşunda bulunarak, hükümet aleyhine sloganlar attı. Yanlarında getirdikleri tencerelere vurarak, hükümeti protesto eden göstericiler, protestolarını gecenin ilerleyen saatine kadar, olaysız bir şekilde sürdürdü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here