Protestan Kilisesinden Rektör Kaya’ya Ziyaret

0
198

mkü-protestan kilisesiFarklı kesimden birçok kişinin tebriklerini kabul eden Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, kutlama amaçlı gerçekleşen ziyaretler kapsamında Antakya Protestan Kilisesi Ruhani Lideri Yakup Chang’i ağırladı.

Rektörlük makamında yapılan ziyarette hoşgörü ve kardeşlik mesajları verildi. Yakup Chang’e yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür eden Rektör Kaya, Antakya’nın hoşgörü ve kardeşlik şehri olduğunu, her kesimden insana kucak açtığını vurguladı. Yüzyıllardır bu topraklarda farklılıkların bir arada yaşadığına işaret eden Rektör Kaya, gerçek zenginliğin birbirinden ayrı kültürlerin aynı coğrafyada kardeşçe yaşaması olduğunu kaydetti.

Antakya Protestan Kilisesi Ruhani Lideri Yakup Chang ise Rektör Kaya’ya göreve gelmesinden dolayı çok memnun olduğunu söyledi. Mustafa Kemal Üniversitesi’nin insanlığa hizmet edebilecek önemli bir bilim merkezi olmasını temenni eden Chang, bu konuda Rektör Kaya ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Aynı gün içerisinde İskenderun Genç İş Adamları Derneği (İSGİAD) Başkanı Gökhan Göktan ve yönetim kurulu üyeleri de Rektör Kaya’yı makamında ziyaret etti. İskenderun’un önemli bir liman şehri olduğuna dikkat çekilen ziyarette, Üniversitesi’nin İskenderun’a büyük bir kazanım sağladığı dile getirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here