Muhasebeciler Odasında İngilizce Kursları Başladı

0
166

muhasebeciler odası8İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından üyelerine yönelik İngilizce kursları başlatıldı. İskenderun’da birçok okulda İngilizce öğretmenliği yapan ve şehrimizin başarılı eğitimcilerinden olan Mehmet Emin Hanuç, SMMMO kursiyerlerine İngilizce temel eğitimi vermeye başladı.

Hafta içi akşam saat 18.00’de başlayan İngilizce kurslarının amacı hakkında bilgiler veren ve kendisi de İngilizce kurslarına bizzat katılan Oda Başkanı Alaaddin Özbülbül; “Muhasebeciler Odasını kurduğumuz günden bugüne kadar her zaman söyledik, bir iddiamız vardı, biz İskenderun’da lokomotif sivil toplum kuruluşu bir odayız diyorduk. Bunu her dönemde de ispat ettik. Çıkan yasaları önce üyelerimize, ardından topluma, bu konularda aktör olan bütün birimlere aktarmaya çalıştık, bunu basın ve kamuoyu ile de paylaştık.

muhasebeciler odası9

Biz hiç durmuyoruz, maratonumuza devam ediyoruz. Meslek dışında meslektaşlarımıza ve aday meslektaşlarımıza yabancı dili çok daha iyi konuşabilmelerini, önümüzdeki süreçte küreselleşen dünyada dünyanın bütün ülkelerinde bu mesleği icra edecek meslek konumuna getirmeye hedefliyoruz” dedi.

Kursun ilk gününde açıklamalarda bulunan İngilizce Öğretmeni M. Emin Hanuç ise; “Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında bugün İngilizce kursuna başladık. Haftada üç gün devam edecek olan kursumuzda temel A dersleri verilecek. 4 ay sonra ikince bölümde temel 2A kursları verilecek. Kursa katılan muhasebeci arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Günümüzde yabancı dil öğrenmek gerçekten çok önemli. Özellikle muhasebecilerimizin bu konuya ilgi göstermeleri de takdire şayan” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here