Profesyonelliğe Adım-Adım

0
52

Payaslılar, Şampiyonluk İçin Kenetlenmiş Durumda

Bu hafta sonu Elbistan Belediyespor ile karşılaşacak olan Payas Belediyespor 1975, maç hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Teknik Direktör Ender Traş, bu önemli maç öncesinde kısa bir değerlendirme yaparak, rakiplerini küçümsemediklerini belirtti. Traş; “Karşımızda düşmemeye oynayan bir takım var. Bu maç bizim için kolay olmayacak ama sezon başında önümüze koyduğumuz bir hedef var. Bu hedef doğrultusunda ilerlemek için bizler de önümüzdeki engelleri aşmalıyız” dedi.

Pazar günü deplasmanda oynayacakları zorlu Elbistan Belediyespor maçına takım olarak konsantre olduklarını da kaydeden Traş; “Bozuk sahasına rağmen, rakibimiz karşısında iyi bir futbol ortaya koyup, 3 puan ile sahadan ayrılmak istiyoruz. Takım olarak bunu yapabilecek güçteyiz” değerlendirmesinde bulundu.

Takımın son durumunu da gazetemize değerlendiren Teknik Direktör Ender Traş, ligde oynadıkları 17 karşılaşmadan 13 galibiyet, 4 beraberlik aldıklarını hatırlatarak; “Ligde hiç yenilgimiz yok. 31 gol attık, kalemizde sadece 3 gol gördük. Çok iyi bir defans kurgumuz var ama yine de istatistikler insanları yanıltabilir. Şuanda da ligde en yakın takipçimiz de bir maç eksiği ile 5 puan arkamızdan geliyor. Bu çok büyük bir fark değil, bunun bilincindeyiz. O nedenle oynayacağımız her maç bizim için çok önemlidir ve final havasında olacaktır. Bizim işçin dün yok, yarın var. Bizde yarımıza bakıp, bugünden tedbir alıyoruz.

Yönetimimizin, Belediye Başkanımız Bekir Altan’ın ve Payas halkının büyük destekleri ile hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bizim için önemli olan sezon sonuna kadar zirvede durup Hatay’a 5. profesyonel lig takımını getirmektir. Payas halkı, kulüp yönetimimiz ve futbolcularımız bunu hak ediyor. İnşallah bunu da hep birlikte başarırız” şeklinde konuştu. Haber: Zeki Kutlu

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here