Prof. Kalaycıoğlu’ndan Gençlik İksiri

0
592

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Kardiyo Vasküler Cerrahi bölümünde Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Profesör Doktor Sedat Kalaycıoğlu, ameliyat ettiği 86 yaşında olan iki hastasının dört damarlarını değiştirdi.

Kısa süre önce dört damarı değiştirilen 86 yaşındaki Cemile Fırsatbul, oğlu ve kızıyla birlikte Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Profesör Doktor Sedat Kalaycıoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Kendisini en az 55 yaşında hissettiğini söyleyen 86 yaşındaki Cemile Fırsatbul, Profesör Doktor Sedat Kalaycıoğlu’na minnettar olduğunu belirtirken, “Başka hastanelerde bana cerrahi operasyon riski bulunduğu için müdahale yapılmadı. Basından takip ettiğim ve ameliyat olan kişilerin yakınlarından duyduğum Sedat Kalaycıoğlu hocamıza geldiğimizde büyük bir güven verdi. Hiç tereddüt etmeden cerrahi operasyonu kabul ettim ve kısa süre önce ameliyat olmama rağmen şimdi gördüğünüz gibi teşekkür ziyaretine yürüyerek geldim” dedi.

Müzik Öğretmeni Arhan Raşa’nın babası 86 yaşındaki Murat Raşa ise, böylesi imkanların İskenderun’da olmasının büyük bir nimet ve fırsat olduğunu belirterek, Profesör Doktor Sedat Kalaycıoğlu ve ekibine teşekkür etti.

Müzik Öğretmeni Arhan Raşa, babasının cerrahi operasyonunun başarılı geçmesi ve eskisinden çok daha sağlıklı bir konuma gelmesinden dolayı Gelişim Hastanesi’ne teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here